» hl.str. > hudba > repotáž

Letem KVĚTEN

15/05/04

Free Da Weed, Matrix

Na akci přišlo, docela dost lidí a "náš stůl" se bavil rozhodně dobře. Vystoupení Lion Taxi Service s pěveckým duem King Kalabash & Baron Black bylo luxusní. A zřejmě bude lepší, protože kapela toto vystoupení nadále piluje a ve stejném složení zahraje na festivale CULTURAL REGGAE VIBEZ v Hořicích.

20/05/04

Time to Seed, Cross Club

Hhhhm...na tenhle koncert přišlo "dost" málo lidí. Já strávil první tři hodiny hraním. První kapelu Beyond jsem tudíž neviděl vůbec (promiň Nino). Ilam se Supafly jsem stihl na poslední pecku, ale Nya-Binghi Warriors jsem viděl celé. K ránu jsem si před vchodem do domu příjemně popovídal s Mr. Andělem. I když jsem říkal pořadatelům, že akce měla přes malou účast parádní atmosféru, moc jsem je neuchlácholil. Zvláštní pozdrav selektorovi Imanovi z Peace & Love, za to, že dorazil a tak pěkně hrál. Ostaním z Prešpurku posílám též pozdrav, uvidíme se jinde...

27/05/04

BSW Wakata

Super domácí pařba. OneHeartMan valil Hip-Hop víc než obvykle, já zase dřevní pecky ska a mento. Nahrávka je na rádiu. Pili jsem hodně pití z Kuby, ale pro některé "pragamuffiny" to hlavní mělo teprve přijít :)!!!

28/05/04

BSW feat. Dr. Kary, Zlín

Dlouhá, ale snesitelná cesta přímo na místo. Z nádraží doslova rovnou na pódium, a i když jsem měli delší rozjezd, vše se dobře vyvedlo. Mne osobně to ve Zlíně bavilo moc!!! Po akci hupky dupky, do stejné vlakové soupravy, kterou jsme přijeli a od Přerova totální výtuh.

sipka zpet nahoru
TOPlist Valid XHTML 1.0!